X Serie

Krachtig. Modulair. Toekomstbestendig.

Combineert de krachtigste routingcapaciteit met modulaire interfaces. Accepteert verschillende soorten WAN, waaronder opkomende technologieën.

Peplink X routers zijn de krachtigste draadloze SD-WAN-routers in de cellulaire industrie. Ze kunnen volledig aan jou behoeften worden aangepast door de aankoop van modules voor de connectiviteit die je nodig hebt. Peplink Flexmodules zijn beschikbaar met SFP poorten, WAN/LAN poorten, 5G/4G modems. Wanneer nieuwe draadloze technologieën beschikbaar komen, kan de router verder worden geüpgraded met compatibele uitbreidingsmodules. De X serie stelt je in staat om een draadloos netwerk op maat te bouwen, één die krachtig, flexibel en toekomstbestendig is.

Features

Toekomstbestendig ontwerp
Toekomstbestendig ontwerp
Focus op prestaties
Focus op prestaties
Gelijktijdige Multi-Netwerk Connectiviteit
Gelijktijdige Multi-Netwerk Connectiviteit
Draadloze eerste SD-WAN
Draadloze eerste SD-WAN

Vind de beste X Router voor jou

Wij zijn er
voor jou!

Frontier Computer Corp. BV (Frontier BV) is opgericht in 2002. We werden Certified Peplink-distributeur voor Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2014.

Wij leveren persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van connectiviteit.