Technologieën

Peplink is de specialist met een voorsprong op het gebied van SD-WAN technologieën. Met hun vooruitstrevende producten en technologieën is Peplink erin geslaagd om haar innovatieve SD-WAN technologie uiterst eenvoudig te implementeren. Met Peplink producten kan snel een SD-WAN netwerk worden gebouwd met onbreekbare verbindingen en minimale configuratie inspanning. Dit maakt de Peplink oplossing een ideale aanvulling op jouw bestaande netwerk.

WAN Virtualisatie

Peplink heeft zich altijd gericht op WAN virtualisatie en het intelligent gebruik van meerdere WAN-verbindingen tegelijk, om betrouwbaarheid en bandbreedte te verhogen en connectiviteitskosten te verlagen. Twee WAN virtualisatie technologieën staan hierbij voorop: LoadBalancing en SpeedFusion.

Load balancing

Met Peplink Load Balancing kun je het dataverkeer van verschillende internetverbindingen verdelen over jouw connecties, en gegevens door acht intelligente algoritmes leiden. Dit verhoogt de datasnelheden, betrouwbaarheid en flexibiliteit, en verlaagt jouw connectiviteitskosten.

Load balancing
Speedfusion

Speedfusion

SpeedFusion is een doorbraak in VPN-technologie. Met Peplink SpeedFusion kun je de VPN’s van jouw bedrijf laten profiteren van de bandbreedte van meerdere verbindingen. Geef jouw externe kantoren en mobiele medewerkers de bandbreedte die ze nodig hebben om te communiceren en verbinding te maken op elk moment, vanaf elke locatie. Combineer meerdere verbindingen in een super snelle verbinding in een paar seconden!

Of je nu bestanden verstuurt of real-time data, videobeelden of VoIP produceert: met SpeedFusion geniet je van snellere bestandsoverdracht en verbeterde VoIP-kwaliteit, allemaal via één budgetvriendelijk kanaal.

Peplink heeft meerdere technologieën ontwikkeld met SpeedFusion.

FusionHub virtuele toepassing

FusionHub is een virtuele SpeedFusion applicatie van Peplink. Met FusionHub kan je SpeedFusion verbindingen opzetten tussen je Cloud servers en je fysieke Peplink toestellen. FusionHub werkt op bijna alle reguliere virtual machine software, waaronder Amazon Web Services, VMware, Citrix XenServer, Oracle VirtualBox en Microsoft Hyper-V. Eenvoudig en efficiënt.

FusionHub virtuele toepassing
INCONTROL2. CLOUD-GEBASEERD SD-WAN NETWERKBEHEER

INCONTROL2. CLOUD-GEBASEERD SD-WAN NETWERKBEHEER

InControl2 is Peplink’s cloud-based management platform. Wanneer verbonden met jouw apparaten, verzamelt het gegevens om nuttige rapporten over alle aspecten van uw netwerk te genereren. Op een enkel scherm, kun je configuraties pushen naar elk en al jouw eindpunten. Als je dieper wilt graven, kun je op afstand toegang krijgen tot de web admin van elk apparaat in jouw netwerk. InControl2 maakt het eenvoudiger dan ooit om jouw apparatuur te beheren. Met InControl2 bespaar je configuratietijd, verlaag je de installatiekosten, hou je de status van jouw netwerk in de gaten en los je eventuele problemen proactief, snel en nauwkeurig op.

Wij zijn er
voor jou!

Frontier Computer Corp. BV (Frontier BV) is opgericht in 2002. We werden Certified Peplink-distributeur voor Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2014.

Wij leveren persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van connectiviteit.