SD Switches

Peplink’s SD switches stelt jou in staat jouw netwerk in te stellen en te beheren vanaf het web. Steek de switch in een stopcontact, sluit hem aan op jouw netwerk, ga naar InControl2 (openbaar of privé) en gebruik elke computer of smartphone. Met de software kun je jouw netwerk overal ter wereld beheren en monitoren.

Peplink’s SD Switches zijn beheerde PoE+ Gigabit switches die beschikken over cloud-intelligentie die eenvoudige configuratie en troubleshooting mogelijk maakt. Het beheer van de apparaten wordt gehost op het InControl2 cloud management platform (publieke en private versies beschikbaar), zodat je jouw switch vanuit elke webbrowser kunt configureren.

Features

Beheer op afstand
Beheer op afstand
Out-Of-Band beheer met een USB-dongle
Out-Of-Band beheer met een USB-dongle

Vind de beste SD Switch voor jou!

Wij zijn er
voor jou!

Frontier Computer Corp. BV (Frontier BV) is opgericht in 2002. We werden Certified Peplink-distributeur voor Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2014.

Wij leveren persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van connectiviteit.