MAX Transit Series

Gebouwd en gecertificeerd voor de transportsector

Gebouwd om te voldoen aan de behoeften van transportbedrijven. Voorzien van volledige certificeringen en voertuigspecifieke functies zoals ignition sensing.

Met een compacte design en dualband 11ac Wi-Fi is de MAX Transit Series klaar om snelle, betrouwbare Wi-Fi te leveren in elke omgeving. Met maximaal twee cellulaire modems en redundante SIM-slots kunnen de routers worden gebruikt om bandbreedte te vergroten, bescherming te bieden tegen hoog dataverbruik of dode hoeken te elimineren door maximaal vier verschillende mobiele providers te gebruiken. De series kan worden gebruikt voor een breed scala van mobiele toepassingen, van jachten tot ambulances en zelfs treinen. Elk apparaat is ontworpen voor een specifieke behoefte om te voldoen aan de unieke eisen van verschillende transportscenario’s.

Voor transportbedrijven die een meer robuuste oplossing nodig hebben, beschikt de MAX Transit DUO over twee ingebouwde LTE-modems en gelijktijdige dual-band Wi-Fi.

Features

Solide, gehard ontwerp
Solide, gehard ontwerp
Volledig functionele mobiele router
Volledig functionele mobiele router
Full Service Enterprise Wi-Fi met Customized Captive Portal
Full Service Enterprise Wi-Fi met Customized Captive Portal
Ignition Sensing en Directe Aansluiting op Voertuigstroom
Ignition Sensing en Directe Aansluiting op Voertuigstroom

Vind de beste Transit Router voor jou

Wij zijn er
voor jou!

Frontier Computer Corp. BV (Frontier BV) is opgericht in 2002. We werden Certified Peplink-distributeur voor Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2014.

Wij leveren persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van connectiviteit.