Balance series

Ingebouwd overlevingsmechanisme. Geen connectiviteitsstoringen meer.

De Peplink Balance series is ontworpen voor bedrijfsnetwerken die verbonden blijven, zelfs als een WAN link verbreekt. Balance routers ondersteunen een breed scala aan load balancing algoritmes om elke situatie aan te kunnen.

De Peplink Balance series helpt jou een onbreekbare software-gedefinieerde internetverbinding (SD-WAN) op te bouwen. Het maakt tegelijkertijd verbinding met meerdere internetverbindingen, waardoor jouw bandbreedte en betrouwbaarheid toenemen, en stuurt jouw dataverkeer automatisch door naar de andere verbindingen wanneer er één uitvalt. Op die manier kun jij altijd verbonden blijven.

Features

Geavanceerde Enterprise-functies
Geavanceerde Enterprise-functies
SpeedFusion
SpeedFusion
Zeer stabiele link load balancing
Zeer stabiele link load balancing
Drop-in Mode
Drop-in Mode

Vind de beste Balance router voor jou

Wij zijn er
voor jou!

Frontier Computer Corp. BV (Frontier BV) is opgericht in 2002. We werden Certified Peplink-distributeur voor Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2014.

Wij leveren persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van connectiviteit.