Antennas

Peplink Antennes zijn ontworpen om stabiele connectiviteit te bieden aan alle type applicaties. Elke Peplink antenne is ontworpen voor een specifieke behoefte en voldoet aan de eisen van verschillende scenario’s. Ontworpen voor mobiele of statische toepassingen, voorzien van meerdere montage-opties voor gebruik op verschillende platforms. De Peplink antennes zijn high-powered omni-directionele of directionele antennes die kunnen werken met alle draadloze Peplink apparaten.

Features

5G Ready
5G Ready
IP68 Rated en UV-bestendig
IP68 Rated en UV-bestendig
B71 Ondersteuning
B71 Ondersteuning
7dBi High Gain
7dBi High Gain
GPS Ondersteuning
GPS Ondersteuning

Mobility Series

De Mobility Series is ontworpen voor onbreekbare connectiviteit tijdens het reizen en heeft drie montagemogelijkheden, waardoor hij geschikt is voor openbare veiligheid en transporttoepassingen.

Maritime Series

Ontworpen om zelfs de zwaarste weersomstandigheden te weerstaan. De Maritime Serie heeft een IP68-classificatie en een UV-bestendige behuizing.

IoT Series

De IoT 20G is een 5G-ready richtantenne voor buitengebruik die perfect is voor landelijke of stedelijke gebieden. Met deze oplossing krijg je het best mogelijke signaal van gsm-masten die vaak ver weg staan.

Vind de beste antenne voor jou!

Wij zijn er
voor jou!

Frontier Computer Corp. BV (Frontier BV) is opgericht in 2002. We werden Certified Peplink-distributeur voor Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2014.

Wij leveren persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van connectiviteit.