Peplink

Als distributeur van Peplink routers leveren we vele bedrijven en andere organisaties de juiste apparatuur voor hun wired en wireless verbindingen. Frontier uit Nijmegen biedt een ruim assortiment aan systemen van dit merk aan die in iedere situatie en omgeving een stabiele, snelle en betrouwbare internetverbinding garanderen. Of je nu een SD-WAN- of WLAN-oplossing nodig hebt voor je bedrijf of in een sector zoals het onderwijs of de bouw: als distributeur adviseren we je het juiste Peplink wired of wireless product. Ontdek al onze oplossingen en bespreek je wensen met ons ervaren en deskundige team.

Peplink producten

Wij zijn er
voor jou!

Frontier Computer Corp. BV (Frontier BV) is opgericht in 2002. We werden Certified Peplink-distributeur voor Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2014.

Wij leveren persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van connectiviteit.