Partner verhalen

Hoe Frontier BV Partners aan zich bindt

Sinds 2014 hebben al honderden organisaties ervoor gekozen om met ons te werken en Peplink oplossing in te zetten om de connectiviteitprestaties van hun klanten te verbeteren. Ontdek de voordelen van het inzetten van Peplink oplossingen en een samenwerking aan te gaan met Frontier BV. 

“Het is 7 jaar geleden dat we Peplink gingen gebruiken. We zijn onder de indruk van hun toewijding aan innovatie. Toen Peplink de MediaFast content caching-technologie aankondigde, wisten we dat dit grote impact zou hebben op maritiem of mobiel internet. Peplink MediaFast betaalt zich al binnen enkele maanden terug!”

Hans Dominicus - BSS ICT Groep

“Tegenwoordig is het eerste dat een passagier tijdens het inschepen vraagt, of er wel wifi is. Met Peplink AP’s konden we zorgen voor een snelle en betrouwbare verbinding voor al onze klanten.”

Luke Biancheria - Systeembeheerder, Toremar

“Toen ik functionaliteiten van Peplink zag was ik direct om. Ik kwam er achter dat de mogelijkheden oneindig waren om echt controle te krijgen over de verbinding aan boord zonder dat ik een netwerk operator nodig had (die zijn vaak traag en log). Zo konden we instant support leveren maar nog veel belangrijker; wij waren in control over de verbinding. Frontier snapt dat we in dat opzicht in een 24/7 business zitten. Het team schakelt snel en biedt de juiste support zodat een project snel is geleverd en problemen snel opgelost zijn.”

Raymon Lubbers – CEO & Founder, Offshore Connectivity Partners (OCP) BV

“InControl 2 was erg nuttig om alles onder controle te houden. Het eenvoudig monitoren van dataverkeer en de realtime locatie van de vloot heeft voor ons als exploitant een wereld van verschil gemaakt.”

Francesco Savari - Systeembeheerder, Toremar

“IBSCY heeft met het gebruik van Peplink hardware en met de samenwerking met Peplink en Frontier BV gezorgd voor een stabiele en betrouwbare internetverbinding in het hele werkgebied van Multimarine.”

Medewerker Multimarine

“Een verbinding is zo sterk als de zwakste schakel. Peplink biedt afname van netwerkstoringen tegen een concurrerende prijs. Tijdens het succesvol lanceren van Sigfox voor Internet of Things (IoT) in Nederland is Peplink ontzettend belangrijk geweest.”

Nicholas van Hoey Smith - CEO, Aerea - Sigfox-operator in Nederland

“Frontier BV draagt bij aan het gezamenlijke succes door het leveren van expertise op het gebied van Peplink hardware en software. Daarnaast denken het sales- en technische team mee met het opzetten van een netwerk en de bijbehorende Peplink oplossingen. Wat onze samenwerking uniek maakt is het feit dat we beiden een diepe passie hebben om onze klanten te voorzien van de écht juiste oplossing en dit draagt bij aan ons gezamenlijk succes. Door het uitwisselen van ideeën, kennis en het ontwikkelen van nieuwe use cases zorgen we ervoor dat onze samenwerking toekomstbestendig is. Frontier BV is voor AEC Skyline de vaste partner als het gaat om Wide Area Network communicatie.”

Patrick de Jong – Operations Manager, AEC Skyline

“Peplink hielp ons om een betrouwbare verbinding te creëren en tegelijkertijd de kosten onder controle te houden. Voor het beheren van veel gebruikers en locaties bleek Peplink een betrouwbare, flexibele en kostenbesparende oplossing te zijn.”

Michael Golias - IT Director, Mytilineos Group

“Naarmate onze samenwerking zich ontwikkelde was het een organische overgang om succesvol samen te werken, vooral toen we onze Peplink Certified Engineer en Peplink Certified Sales Specialist Certificaten behaalden. Frontier gaf ons hun gewaardeerde ondersteuning en coaching om dit te bereiken. Bovendien biedt Frontier geweldige technische ondersteuning, heeft het bedrijf fantastische productkennis, reageert het zeer snel op onze vragen en zorgt het voor een snelle doorlooptijd van orders."

e3 Systems

Partner highlight

Frontier BV vindt het belangrijk om partners te ondersteunen in hun doelstellingen en we delen graag de geweldige oplossingen die gerealiseerd worden met Peplink producten en technologieën. In onze Peplink Partner Highlight geven we Partners een welverdiend platform.

Wij zijn er
voor jou!

Frontier Computer Corp. BV (Frontier BV) is opgericht in 2002. We werden Certified Peplink-distributeur voor Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2014.

Wij leveren persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van connectiviteit.