Partner signup

Vul eenvoudig het volgende aanvraagformulier om een ​​gecertificeerde partner te worden.
Het helpt ons uw bedrijf en de oplossingen die u aanbiedt beter te begrijpen.
We nemen kort na het indienen van uw formulier contact met u op.

  1

  Stap 1

  2

  Stap 2

  3

  Stap 3

  4

  Stap 4

  5

  Stap 5

  Contactinformatie

  Bedrijfsinformatie

  Extra informatie

  Business informatie

  Huidige oplossing / productaanbod

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Algemene voorwaarden.

  Waarom Frontier BV?

  Frontier BV is de Connectiviteitsspecialist in de SD-WAN markt. We hebben een missie waarbij we gedreven zijn om bedrijven te ondersteunen bij het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen, door middel van de inzet van connectiviteit. Wij verleggen grenzen en creëren (nieuwe) verbindingen.
  Snelle levering
  Snelle levering
  Ruime voorraad
  Ruime voorraad
  Persoonlijk contact
  Persoonlijk contact
  Technische ondersteuning
  Technische ondersteuning

  Voordelen van de Peplink Partner Strategie

  Kennisopschaling
  De sales en technische trainingen van Frontier stomen je klaar om klanten op de juiste manier te ondersteunen bij het aanschaffen van een Peplink oplossing. Daarnaast helpen we met het behalen van Peplink Certified Engineer (PCE) en Peplink Certified Sales Specialist (PCSS) certificeringen om je aan te kunnen sluiten bij het Partner Programma.

  Partner Programma
  Het partnerprogramma is ontworpen om toegewijde partners te belonen. Samen met het dealregistratiesysteem, dat extra korting biedt voor partners die nieuwe kansen creëren, bieden we een goede marge aan voor het verkopen van Peplink-producten en zorgen we dat er niet ondergeboden kan worden.

  Kwalitatieve Ondersteuning
  Als value-added distribiteur is Frontier BV geen dozenschuiver. Wij zijn er bij gebaat om onze resellers te ondersteunen met technische kennis, marketing- en salesactiviteiten. Hierdoor garanderen we samen de beste kwaliteit en verzekeren we de hoogste klanttevredenheid bij het leveren van een Peplink oplossing.

  Wij zijn er
  voor jou!

  Frontier Computer Corp. BV (Frontier BV) is opgericht in 2002. We werden Certified Peplink-distributeur voor Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2014.

  Wij leveren persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van connectiviteit.