Partner programma

Wordt nu Certified Peplink Reseller

en sluit je aan bij het Frontier Partner programma

Zijn uw klanten op zoek naar high performance/lage kosten alternatieven voor traditionele netwerk technologieën zoals dure MLPS oplossingen? Door je aan te sluiten bij het grootste Peplink-partnernetwerk gaat de wereld van SD-WAN voor je open! Als gecertificeerd Peplink reseller ben je in staat om hoogwaardige connectiviteitsoplossingen aan te bieden aan jouw klanten. Door middel van de Unique Selling Points van Peplink zijn deze oplossingen innovatief en garandeer jij betrouwbare verbindingen. Om dit te realiseren staat het team van Frontier BV voor je klaar om de doelstellingen van zowel jouw organisatie als die van de klant waar te kunnen maken.

Wordt nu Certified Peplink  Reseller

Peplink – Making Connectivity Reliable

Peplink is een leider in SD-WAN-oplossingen. Peplink’s SpeedFusion SD-WAN routers zijn over de hele wereld ingezet en helpen duizenden klanten uit een scala van branches om de bandbreedte te vergroten, de betrouwbaarheid van het internet te verbeteren en de kosten te verlagen. Peplink’s complete productlijn omvat modellen voor bedrijven van elke omvang en biedt een uitstekende internetervaring voor klanten.

Leer meer over:

Frontier BV – Delivering Unbreakable Connectivity

Het team van Frontier BV bestaat uit gedreven specialisten die ervaring en passie omzetten in succes. Dit doen we door jouw organisatie te ondersteunen en onbreekbare connectiviteitsoplossingen in te zetten die verwachtingen overtreffen. De sales- en technisch specialisten van Frontier BV zijn volledig gefocust op het leveren van Peplink oplossingen. Onze Value-added distributiestrategie betekent: een grote voorraad, snelle levertijden, expertise, uitstekende service en marketingondersteuning.

Leer meer over:

Voordelen van de Peplink Partner Strategie

Kennisopschaling
De sales en technische trainingen van Frontier stomen je klaar om klanten op de juiste manier te ondersteunen bij het aanschaffen van een Peplink oplossing. Daarnaast helpen we met het behalen van Peplink Certified Engineer (PCE) en Peplink Certified Sales Specialist (PCSS) certificeringen om je aan te kunnen sluiten bij het Partner Programma.

Partner Programma
Het partnerprogramma is ontworpen om toegewijde partners te belonen. Samen met het dealregistratiesysteem, dat extra korting biedt voor partners die nieuwe kansen creëren, bieden we een goede marge aan voor het verkopen van Peplink-producten en zorgen we dat er niet ondergeboden kan worden.

Kwalitatieve Ondersteuning
Als value-added distribiteur is Frontier BV geen dozenschuiver. Wij zijn er bij gebaat om onze resellers te ondersteunen met technische kennis, marketing- en salesactiviteiten. Hierdoor garanderen we samen de beste kwaliteit en verzekeren we de hoogste klanttevredenheid bij het leveren van een Peplink oplossing.

Wij zijn er
voor jou!

Frontier Computer Corp. BV (Frontier BV) is opgericht in 2002. We werden Certified Peplink-distributeur voor Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2014.

Wij leveren persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van connectiviteit.