Het team

Met de huidige digitalisering en automatisering wordt internet steeds belangrijker, zowel zakelijk als privé. We kunnen simpelweg niet meer zonder! Het is daarom belangrijk dat je zo min mogelijk problemen ervaart en de verbinding aansluit op jouw wensen en behoeften. En daar hebben wij onze missie van gemaakt.

Ons team bestaat uit ervaren schakels, ieder uniek met een eigen verhaal. Wij zijn verbonden met elkaar door de gedeelde kennis, gedrevenheid en passie voor het vak. Met eenzelfde aanpak: eerlijk, flexibel, betrouwbaar en oplossingsgericht. En door deze filosofie samen toe te passen in onze producten en diensten, leveren wij onze connectiviteitoplossingen met als doel een tevreden klant. Een doel geleid door ambitie, natuurlijke nieuwsgierigheid en trots. Door betrokkenheid en ervaring, en door een gedeelde passie voor connectiviteit.

Richard Koenders
Managing Director
Sander Koenders
Sales Consultant
Aziz El Bouazzati
Head of Sales & Marketing
Manja Koenders-Wulffraat
Office manager & Finance
Filipe Freitas
Sales Consultant
Ramses van der Wielen
Partner Manager Europe
Danielle Koenders
Marketing Communications
Joey Janssen
Technical Engineer
Dylan van Elst
Technical Engineer
Yannick Poel
Technical Engineer
Georgios Tzevampinas
Warehouse Management
Cendrino Misidjan
Sales Consultant
Rick van Rijsbergen
Technical Engineer
Senne Buurman
Sales Consultant
Martijn Soetekouw
Online Marketeer
Boris
Happiness Manager
Dex
Happiness Manager

Wij zijn er
voor jou!

Frontier Computer Corp. BV (Frontier BV) is opgericht in 2002. We werden Certified Peplink-distributeur voor Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2014.

Wij leveren persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van connectiviteit.