Transport

Voor alle vormen van transport een geschikte mobiele internet oplossing.

Transport, het komt in vele vormen. Zowel over de weg, het spoor, het water en via de lucht. Daarnaast kennen we natuurlijk ook nog het openbaar vervoer. Elke vorm van transport kent hiermee zijn eigen uitdagingen maar de algemene deler is dat een connectiviteitsoplossing mobiel en remote te managen moet zijn. Daarnaast is het belangrijk dat er beveiligde VPN verbindingen opgezet kunnen worden met (hoofd)kantoor. Connectiviteit is zeer belangrijk voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen en communicatie te optimaliseren. Daarnaast is het ook van belang dat er een betrouwbaar openbaar wifi-netwerk beschikbaar is voor de gebruikers. Denk aan het wifi-netwerk in openbaar vervoer zoals de trein of in de bus.

Voor alle vormen van transport een geschikte mobiele internet oplossing.

Geen grenzen met Peplink connectiviteit

Met Peplink routers zijn landgrenzen geen belemmeringen meer voor een stabiele internetverbinding. Door het gebruik van meerdere simkaarten tegelijk schakelt de Peplink router automatisch over tussen de verschillende providers. Met Peplink’s hot-failover techniek heb je een naadloze overgang tussen providers zonder een downtime. Een ander groot voordeel is Peplink’s InControl2 management tool. Hiermee kun je op basis van GPS-gegevens de routes analyseren en de internetkwaliteit meten op de verschillende routes. Connectiviteit is een onmisbaar onderdeel en biedt real time-informatie over de status van een transport of levering en de volledige en actuele status.

Wij zijn er
voor jou!

Frontier Computer Corp. BV (Frontier BV) is opgericht in 2002. We werden Certified Peplink-distributeur voor Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2014.

Wij leveren persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van connectiviteit.