Openbare veiligheid

Robuuste en veilige connectiviteit voor de Openbare Veiligheidsdiensten

Door het leveren van hoge snelheden, een zeer lage latency en ongeëvenaarde connectiviteit verbeterd de essentiële communicatie. Door gebruik te maken van een Peplink oplossing is dit binnen handbereik. Het waarborgen van de openbare veiligheid is belangrijker dan ooit. Om burgers zo effectief mogelijk te helpen, is het belangrijk dat veiligheidsdiensten zoals de brandweer en politie blijven innoveren, waarbij nieuwe technologieën op het gebied van bijvoorbeeld VPN een grote rol spelen. Er zijn nog onbenutte mogelijkheden op het gebied van mobiele netwerken. Gelimiteerde bandbreedte en een slechte bereik van enkele LTE-connecties vormen de grootste oorzaken voor onbetrouwbare tools in het veld, zoals HD-video’s streamen en de remote access tot hulpmiddelen van het hoofdkantoor. Met technologieën van Peplink zoals SpeedFusion Bandwith Bonding en InControl2 is dit verledentijd.

Robuuste en veilige connectiviteit voor de Openbare Veiligheidsdiensten

Connectiviteit waar je op je kan rekenen

SpeedFusion maakt gebruik van meerdere LTE-connecties tegelijkertijd en combineert deze vervolgens tot één enorm snelle en betrouwbare verbinding met een zo groot mogelijk bereik. Zo voorkom je signaalverlies en vergroot je jouw bandbreedte, zodat bijvoorbeeld het streamen van HD-video’s mogelijk wordt. Door het ingebouwde failover-systeem kan dataverkeer automatisch worden doorgeschakeld naar commerciële LTE-connecties indien een connectie uitvalt. Daarnaast kan de SpeedFusion-toepassing naadloos switchen tussen draadloze WAN-, 4G/5G- en satellietverbindingen, waarbij Software-Defined WAN altijd de beste connectiviteitsoptie selecteert.

Een internetverbinding die levens kan redden

Het belang van een mobiele internetverbinding is voor de politie, brandweer, ambulances en ander openbare veiligheidsdiensten van het grootste belang. Externe locaties en voertuigen kunnen gemakkelijk verbonden worden met lokaal en afgeschermde netwerken. Hierdoor kunnen er oplossingen ontworpen worden die voor andere onmogelijk te realiseren en te beheren zijn. Zonder compromissen een uniek en betrouwbaar netwerk. 

Wij zijn er
voor jou!

Frontier Computer Corp. BV (Frontier BV) is opgericht in 2002. We werden Certified Peplink-distributeur voor Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2014.

Wij leveren persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van connectiviteit.