Onderwijs

Jouw connectiviteitsoplossing in het onderwijs

Het huidige digitale tijdperk heeft een hoop nieuwe concepten met zich meegebracht, en zo ook “eLearning”. Het is wetenschappelijk bewezen dat de integratie van eLearning in onderwijsinstellingen veel voordelen met zich meebrengt voor de ontwikkeling van studenten. Desondanks doen zich veel moeilijkheden voor die de implementatie van eLearning lastig maken, waaronder de gelimiteerde beschikbaarheid van internetconnecties met een hoge snelheid, een beperkt budget, onstabiele internetconnecties die zeer storingsgevoelig zijn, onvoldoende bandbreedte en een te slecht netwerk om honderden studenten in een klaslokaal of collegezaal tegelijkertijd te verbinden. Maar met hun unieke netwerkoplossingen gaat Peplink ieder van deze uitdagingen aan.

Jouw connectiviteitsoplossing in het onderwijs

Een betere verbinding voor beter onderwijs

Met de netwerkproducten van Peplink wordt het mogelijk om een snelle, veilige en betrouwbare internetverbinding op te zetten waarmee eLearning mogelijk wordt voor iedere student. Want door gebruik te maken van meerdere kostenbesparende connecties tegelijkertijd ervaar jij een hoogwaardige internetverbinding terwijl jouw connectiviteitskosten laag blijven. Je kunt op ieder moment bandbreedte toevoegen en gebruiken maken van load-balancing voor meerdere internetconnecties. Het automatische failover-systeem creëert een onbreekbare connectie.

MediaFast

Daarnaast is de MediaFast technologie ingebouwd in iedere router van de Peplink Balance serie. Met MediaFast hoef je content maar één keer te downloaden om het vervolgens op te slaan in jouw cache. De Pepwave Access Points, die meer dan vijftig connecties tegelijkertijd kunnen ondersteunen, zorgen voor een Wi-Fi-bereik voor de gehele campus. Zo zet jij de ideale netwerkomgeving op voor beter onderwijs en hou je het volledige beheer in eigen handen met InControl 2, het monitoring- en managementportaal in de Cloud!

Wij zijn er
voor jou!

Frontier Computer Corp. BV (Frontier BV) is opgericht in 2002. We werden Certified Peplink-distributeur voor Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2014.

Wij leveren persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van connectiviteit.