Maritiem

Maritieme Connectiviteit zonder onderbrekingen

Zoek je naar de beste maritieme connectiviteitsoplossingen voor betrouwbaar en stabiel internet? De oplossingen van Peplink combineren meerdere LTE, WiFi en VSAT verbindingen waardoor je aan boord altijd verbinding hebt. De oplossingen zijn kostenbesparend, snel en remote te managen. De SD-WAN routers combineren alle soorten connecties en zoeken actief naar de snelste en goedkoopste internetverbinding die beschikbaar is. Hierbij wordt geswitcht tussen verschillende verbindingen naarmate ze binnen bereik zijn. Zo maak je altijd optimaal gebruik van de beschikbare connecties en gaan jouw werkzaamheden ongestoord door, of je nu op zee of op de binnenlandse wateren bent.

Maritieme Connectiviteit zonder onderbrekingen

De uitdagingen in de maritieme markt

De wisselende netwerkbeschikbaarheid, groeiende behoefte aan bandbreedte voor systemen en het beheersen van kosten blijven grote uitdagingen voor de maritieme sector. Door de unieke en gepatenteerde technologie SpeedFusion kunnen uitdagingen getackeld worden voordat ze ontstaan. Daarnaast biedt het cloud-based management platform InControl2 de mogelijkheid om op afstand toegang te hebben tot de oplossing en deze te managen.

Complete connectiviteitsoplossing op het water

Door de routers van Peplink te gebruiken in combinatie met de Maritieme antennes zorgen je ervoor dat er zelfs ver van de kust nog een goede 4G/3G-connectie is. Hierdoor wordt er pas in een later stadium gebruikgemaakt van satelliet, wat zorgt voor een grote besparing op je kosten. De antennes zijn ontworpen om zelfs de zwaarste weersomstandigheden te weerstaan. De Maritime Serie heeft een IP68-classificatie en een UV-bestendige behuizing.

Wij zijn er
voor jou!

Frontier Computer Corp. BV (Frontier BV) is opgericht in 2002. We werden Certified Peplink-distributeur voor Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2014.

Wij leveren persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van connectiviteit.