M2M en IoT

Jouw connectiviteitsoplossing voor M2M en IoT

Connectiviteit is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een enorm belangrijk deel van ons leven, en veel mensen zijn zich hier ook bewust van. Alles staat in verbinding met elkaar via miljoenen verbonden sensoren en slimme apparaten in onze huizen, kantoren en steden. Dit noemen we “the Internet of Things”. De IoT-ontwikkelingen vormen de belangrijkste doorbraak in de geschiedenis van de technologische industrie. Maar op dit moment kunnen netwerken niet voldoen aan de wendbaarheid en flexibiliteit die nodig is om de werkbelasting van IoT te kunnen dragen, en indien dit wel mogelijk is, zijn de kosten te hoog. SD-WAN biedt de oplossing om inzicht te verkrijgen in jouw netwerkomgeving, om vervolgens te kunnen reageren op de netwerkproblemen waar jij tegenaan loopt.

Jouw connectiviteitsoplossing voor M2M en IoT

De ideale verbinding voor jouw IoT-applicatie, zelfs op afstand

Met de netwerkproducten van Peplink kun je een netwerkomgeving opzetten in iedere situatie, waarbij je meerdere connecties tegelijkertijd kunt verbinden die allen onderdeel uitmaken van hetzelfde netwerk. Al deze verbindingen zijn op afstand te controleren en beheren in één interface, met InControl 2: de Peplink-service in de Cloud waarmee jij ieder onderdeel van je netwerk kan inzien en aanpassen.

Peplink SpeedFusion

Daarnaast kun je gebruikmaken van de Peplink SpeedFusion technologie, een toepassing die al jouw dataverkeer automatisch via de snelste, meest veilige connectie stuurt. De systeemadministrator kan zelf aanpassen of dataverkeer via de snelste en goedkoopste connectie wordt gestuurd of via de meest betrouwbare connectie; met SpeedFusion ben jij in ieder geval altijd verbonden. SpeedFusion volgt jouw dataverkeer op ieder moment, en wanneer een connectie bandbreedte of pakket verliest, wordt jouw dataverkeer binnen een microseconde doorgestuurd naar een andere connectie. Zo verzorgt Peplink dé ideale verbinding voor jouw IoT-applicatie, zelfs op afstand.

Wij zijn er
voor jou!

Frontier Computer Corp. BV (Frontier BV) is opgericht in 2002. We werden Certified Peplink-distributeur voor Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2014.

Wij leveren persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van connectiviteit.