Landbouw

Jouw internetoplossing in het buitengebied

Ook in de agrarische sector heeft de digitalisering een belangrijke rol ingenomen in het werkproces. In veel situaties is een passende internetoplossing in een buitengebied noodzakelijk. Er komen steeds meer ontwikkelingen op het gebied van drones, software, satellietbeelden en melkrobots die de bedrijfsvoering in de landbouw efficiënter moeten maken. Daarnaast wordt ook IoT steeds groter in deze sector. IoT-sensoren kunnen mensen veel werk uit handen nemen en hen ondersteunen in de besluitvoering, waardoor efficiënter wordt gewerkt, kosten worden bespaard en de productie wordt verhoogd. Zo kan alle data uit het werkveld omgezet worden naar praktische adviezen voor bijvoorbeeld het gebruik van zaden en meststoffen of andere toepassingen.

Vooruitstrevende ontwikkelingen

Al deze nieuwe ontwikkelingen brengen echter grote informatiestromen met zich mee, en dit brengt uitdagingen met zich mee. De ontwikkelingen zijn namelijk enorm vooruitstrevend, maar daarvoor is een geschikte connectiviteitsoplossing van belang. Frontier uit Nijmegen biedt de juiste technische kennis om een internetoplossing in het buitengebied toe te passen.

Jouw internetoplossing in het buitengebied

De ideale internetoplossing in ieder buitengebied

De meeste landbouwbedrijven zijn gevestigd in afgelegen gebieden, waar de internetverbinding enorm traag is of zelfs onbruikbaar. Dit maakt het haast onmogelijk om data te versturen en te ontvangen, waardoor de nieuwste ontwikkelingen moeilijk uitvoerbaar zijn. De bedrijfsvoering is om die reden ook niet efficiënt. Daarom is een goede internetoplossing in het buitengebied essentieel voor de toekomst van de landbouw. Samen met onze resellers maken wij het mogelijk om, ook in afgelegen gebieden, een betaalbare en snelle internetverbinding op te zetten. In plaats van een trage, vaste internetlijn maken de netwerkproducten van Peplink het bijvoorbeeld mogelijk om een snelle 4G/5G-verbinding op te zetten. In combinatie met de antennes van Peplink kan deze snelheid drastisch worden verhoogd. Zo leveren wij dé ideale internetoplossing voor jouw onderneming, ook in het buitengebied!

Wij zijn er
voor jou!

Frontier Computer Corp. BV (Frontier BV) is opgericht in 2002. We werden Certified Peplink-distributeur voor Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2014.

Wij leveren persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van connectiviteit.