Horeca

Jouw connectiviteit oplossing in de horeca

In het huidige digitale tijdperk is het van groot belang om op ieder moment en op iedere plek verbonden te zijn. Zo ook op sociale plekken, zoals in jouw hotel of op jouw terras. Daarom ben jij als horecaondernemer tegenwoordig bijna verplicht om jouw gasten te voorzien van een goede internetverbinding. Ook worden internetverbindingen gebruikt voor het kassasysteem, de pinapparaten en voor het opnemen van bestellingen. Veel horecabedrijven vertrouwen echter nog altijd op één enkele internetprovider, waarmee de kans op storingen en downtime zeer groot is. Dit vormt een groot stoorpunt voor veel gasten, terwijl jij met de juiste netwerkomgeving eigenlijk zeer veel voordelen kan behalen. Daarom levert Peplink dé oplossing tot dit probleem.

Jouw connectiviteit oplossing in de horeca

Betere klantbeleving met een Peplink oplossing

De routers van Peplink vormen allereerst dé oplossing tot jouw connectiviteitsproblemen. Door gebruik te maken van meerdere internetconnecties tegelijkertijd, waarbij constante controles worden uitgevoerd naar de werking van iedere connectie, voorkom je storingen in jouw verbinding. Wanneer een storing wordt gesignaleerd in een connectie wordt jouw dataverkeer automatisch doorgestuurd naar een andere beschikbare connectie, waarmee jij gegarandeerd bent van continue internet-uptime. Met dit transparante failover-systeem hebben jouw gasten altijd een betrouwbare internettoegang. Daarnaast is het mogelijk om bepaalde applicaties voorrang te geven op jouw beste internetconnecties, zoals VPN, VoIP/SIP en het streamen van audio en video, terwijl e-mail en ander, minder belangrijk dataverkeer via goedkopere kabel- en DSL-verbindingen kan worden gestuurd. Zo gebruiken jouw werknemers altijd de meest geschikte internetconnecties en zijn jouw gasten tegelijkertijd voorzien van een kwaliteitsverbinding. 

Wij zijn er
voor jou!

Frontier Computer Corp. BV (Frontier BV) is opgericht in 2002. We werden Certified Peplink-distributeur voor Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2014.

Wij leveren persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van connectiviteit.