Financiële sector

Jouw connectiviteitsoplossing voor de financiële sector

In de uitdagende financiële sector is het van groot belang om op ieder moment verbonden te zijn. Daarom heeft Peplink de meest vooroplopende technologieën op het gebied van netwerken ontwikkeld. Van snelle marktupdates en het drijven van handel tot veilig dataverkeer en teleconferentie; met een Peplink-router zet jij iedere financiële stap met hoge snelheid en betrouwbaarheid.

Jouw connectiviteitsoplossing voor de financiële sector

Altijd verbonden, waar je ook bent

In de financiële sector kunnen enkele seconden het verschil maken tussen succes en falen. Daarom levert Peplink een dataverwerkingscapaciteit tot 1500 Mbps en meerdere load-balancing algoritmes. Met de multi-WAN SpeedFusion technologie wordt de snelheid van maximaal dertien kabel-, DSL-, cellulaire- en satellietverbindingen gecombineerd zodat al jouw dataverkeer, van video’s streamen tot live video-conferenties en het drijven van snelle handel, tegelijkertijd en zonder vertraging kan plaatsvinden. Daarnaast zijn de netwerkproducten van Peplink voorzien van een intelligent en gepatenteerd failover-systeem die jouw verbinding op ieder moment controleert, om er zeker van te zijn dat jouw verbinding nooit uitvalt. Zo ben jij gegarandeerd van continue uptime en kunnen jouw werkzaamheden altijd onverstoorbaar doorgaan. Tevens hoeven jouw werkzaamheden zich niet te beperken tot een kantoor, want Peplink begrijpt dat jij met financiële operaties over de hele wereld altijd verbonden moet zijn, waar je ook bent.

Met de snelle en betrouwbare Peplink-routers, access points en andere netwerkproducten ben jij altijd op de hoogte van iedere verandering in de markt en kun je iedere financiële kans vol overgave grijpen!

Wij zijn er
voor jou!

Frontier Computer Corp. BV (Frontier BV) is opgericht in 2002. We werden Certified Peplink-distributeur voor Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2014.

Wij leveren persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van connectiviteit.