Detailhandel

Jouw connectiviteitsoplossing in de detailhandel

In het digitale tijdperk verandert de technologie het retaillandschap in hoog tempo. Of het nu gaat om het mogelijk maken van fysieke winkel en e-commerce integratie, winkelbeveiliging, betrouwbare mobiele betaling, of om in sync te blijven met enterprise cloud resources, een snel en wendbaar netwerk is de sleutel tot een succesvolle retailorganisatie. Ook tijdelijke retaillocaties zoals pop-up winkels, stands en markten kunnen met een mobiele Peplink oplossingen direct uitstekend verbonden zijn.

Jouw connectiviteitsoplossing in de detailhandel

De belangrijkste marketingtool

Een openbaar Wi-Fi-netwerk in jouw winkel of groothandel vormt niet alleen een belangrijk deel van de beleving voor jouw klanten, je kunt hier zelf ook enorm veel informatie uithalen over jouw doelgroep. Met de netwerkproducten van Peplink kun je een eigen captive portal opzetten waarmee jouw klanten zich middels een sociale login kunnen verbinden, en op deze manier ontvang jij waardevolle demografische gegevens over jouw doelgroep en kun je via sociale media in contact blijven met jouw bezoekers. Jouw Wi-Fi is dus een hele sterke marketingstool, waarmee je in combinatie met InControl 2 – de Peplink-service in de Cloud – belangrijke statistieken over jouw klanten kunt vergaren en makkelijke analyses kunt uitvoeren. Daarnaast biedt InControl 2 jou de mogelijkheid om je hele netwerkomgeving te monitoren, inclusief de WAN-status, de verbonden klanten en zelfs de cellulaire signaalsterkte.

Wij zijn er
voor jou!

Frontier Computer Corp. BV (Frontier BV) is opgericht in 2002. We werden Certified Peplink-distributeur voor Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2014.

Wij leveren persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van connectiviteit.