Bouw

Internetverbinding in de bouw

Ook in de bouwsector heeft de digitalisering een belangrijke rol ingenomen in het werkproces, waardoor een goede internetverbinding via het juiste type router op de bouwplaats onmisbaar is geworden. Communicatie op een moderne bouwplaats is afhankelijk van een sterke internetverbinding. Daarom is het van belang dat er een goede connectie beschikbaar is voor alle toepassingen op de bouwplaats. Desondanks beschikt een significant deel van de bouwplaatsen niet over een bekabelde internetconnectie, aangezien deze plaatsen vaak op afgelegen locaties liggen. Het aanleggen van een bekabelde internetconnectie neemt ook vaak veel tijd in, waardoor het bouwproject in de tussentijd waarschijnlijk al tegen zijn einde zal lopen. Uit dit probleem blijkt dat er behoefte is aan een snelle, makkelijke en betaalbare oplossing om de bouwplaats te voorzien van een goede internetverbinding middels een modern type router, resulterend in goede communicatie tussen verschillende bouwplaatsen onderling en met het hoofdkantoor.

Internetverbinding in de bouw

De ideale mobiele internetverbinding voor jouw bouwplaats

De locaties van bouwplaatsen zijn natuurlijk tijdelijk, vaak voor een paar maanden en oplopend tot maximaal een jaar. De kosten van het aanleggen voor een glasvezelnetwerk of een andere vaste lijn op een bouwplaats, zijn vaak enorm hoog. Daarom kiezen bouwbedrijven steeds vaker voor een tijdelijke internetoplossing. Het voordeel van deze tijdelijke oplossingen is dat deze mobiel zijn en makkelijk verplaatst kunnen worden naar andere bouwplaatsen. Met deze mobiele verbindingen kunnen jouw werknemers al hun werkzaamheden op een normale manier uitvoeren. Van het organiseren van bouwtekeningen tot het invullen van urenverantwoordingen en werkschema’s. Daarnaast kun je jouw bouwplaats voorzien van camerabeveiliging en kun je inspecties en opnames uitvoeren via digitale applicaties. Bovendien kun je een veilige VPN-internetverbinding opzetten tussen verschillende bouwplaatsen of tussen een bouwplaats en het hoofdkantoor.

Wij zijn er
voor jou!

Frontier Computer Corp. BV (Frontier BV) is opgericht in 2002. We werden Certified Peplink-distributeur voor Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2014.

Wij leveren persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van connectiviteit.