Frontier Computer Corp. opent derde vestiging in het Verenigd Koninkrijk

Persbericht - Nijmegen - 1 augustus 2022

1 augustus 2022Frontier Computer Corp., gespecialiseerd in de distributie van Peplink Solutions in Noord-Amerika en Europa, is verheugd de opening van een nieuwe vestiging in Maidstone in het Verenigd Koninkrijk aan te kondigen. De opening van het nieuwe kantoor in het Verendigd Koninkrijk maakt het mogelijk om te voldoen aan de groeiende vraag naar kwalitatieve SD-WAN connectiviteitsoplossingen van Peplink, meer klanten te bedienen en dit alles aan te bieden met de uitstekende service waar Frontier bekend om staat.

De oprichting van de derde vestiging van Frontier Computer Corp. werd mogelijk gemaakt door de overname van Slingshot6 Ltd., een gespecialiseerd Connectivity Agency met jarenlange ervaring in Peplink-oplossingen. De behoefte en noodzaak om altijd en overal verbonden te zijn heeft de vraag naar betrouwbare connectiviteitsoplossingen enorm verhoogd. Deze vraag kan worden opgevangen met de nieuwe vestiging. Richard Koenders, Managing Director van Frontier BV zegt hierover: “De samenwerking tussen Frontier BV en Slingshot6 bij het recente Covid Vaccination Center project in Engeland bevestigde dat we gemeenschappelijke doelen hadden en onze partners op dezelfde manier ondersteunden. Het was een logische stap om uit te breiden naar het Verenigd Koninkrijk.”

Andy Harris, voormalig eigenaar van Slingshot6 en nu Commercieel Manager van Frontier UK: “Ik kijk ernaar uit om de operatie in het Verenigd Koninkrijk op te schalen met nieuwe kantoorruimte, teamleden en ook Peplink voorraden. Er is al een groot momentum in de Britse Peplink-activiteiten met de huidige jaarlijkse groei. Als Frontier UK zullen we dit aangrijpen als een omslagpunt naar een hoger doel: de nummer één connectiviteitspecialist worden”.

De Frontier UK-vestiging zal een Peplink-distributeur zijn, net als de andere Frontier-kantoren in de Verenigde Staten en Nederland, maar dan voor het Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland. Met de grootste voorraad Peplink-producten in Europa is dit een zeer belangrijke impuls voor de Engelse markt. Keith Chau, Algemeen Directeur van Peplink zegt: “De mobiele routers en netwerkoplossingen van Peplink maken connectiviteit overal betrouwbaar. Door Frontiers grote expertise op het gebied van Peplink producten en hun passie om de best mogelijke service te bieden aan hun klanten hebben veel mooie use cases opgeleverd in de VS en Nederland. Met Frontiers bewezen capaciteiten en middelen is de Britse markt in goede handen voor een meerjarige expansie.”

Over Frontier Computer Corp.

Frontier Computer Corp. (Frontier), de connectiviteitsspecialist in de SD-WAN-markt, bestaat uit verschillende vestigingen in de Verenigde Staten, Nederland en nu het Verenigd Koninkrijk. Frontier US en Frontier BV zijn samen de grootste Peplink distributeur ter wereld. Sinds de oprichting in 1976 is Frontier US uitgegroeid tot een gewaardeerde speler in de markt. Frontier BV is in 2002 opgericht om de Europese markt te bedienen. We zijn gedreven om bedrijven te ondersteunen bij het bereiken van hun bedrijfsdoelstellingen, door de implementatie van SD-WAN. Gezamenlijk bestaat het team uit meer dan 40 medewerkers die toegewijd zijn om onze resellers te ondersteunen en de beste connectiviteitsoplossingen te leveren. Onze wereldwijde partners werken met de verschillende locaties samen om te profiteren van de bekende en consistente wereldwijde Frontier Services.