How to Peplink: Kennismaking met de MAX BR1 series

"Een diepgaande blik op de betrouwbare en flexibele mobiele router oplossingen van Peplink"

De MAX BR1 series routers hebben allemaal één enkel cellulair modem met daarnaast meerdere opties zoals Wi-Fi WAN of een Gigabit Ethernet WAN-poort. Dankzij hun robuuste ontwerp kunnen ze in meerdere scenario’s worden gebruikt. Gebruik deze als primaire of back-up routers met naadloze VPN-failover, GPS-tracking en meer netwerkfuncties.

BR1 Mini HW3

De veelgebruikte BR1 mini is ontworpen met het oog op de hoogste kwaliteit. Slank van buiten, maar toch robuust van binnen. Dit apparaat is gebouwd voor elk scenario en gemakkelijk in te zetten. Dit model beschikt over Gigabit Ethernet-poorten, 300 Mbps throughput, robuuste Molex-voedingsconnector, 5e generatie Wi-Fi, GPS Tracking en natuurlijk een cellulaire modem. Voor grote projecten waar je verschillende locaties of voertuigen hebt, biedt de BR1 Mini een geweldige oplossing die kosteneffectief is en eenvoudig op afstand kan worden beheerd via InControl2.

BR1 Mini HW3
BR1 Enterprise

BR1 Enterprise

Als je op zoek bent naar een BR1-apparaat dat PoE-output kan bieden, hebben we de BR1 Enterprise die 300 Mbps throughput en PoE-output via de LAN-poorten biedt. Dit model heeft in vergelijking tot de rest van de BR1-familie geen Wi-Fi-module. Wat om veiligheidsredenen belangrijk kan zijn. Een mooie eigenschap van de BR1 ENT is dat de PoE-uitvoer het mogelijk maakt om bijvoorbeeld een access point of IP-camera eenvoudig via de LAN-interface van stroom te voorzien.

BR1 Pro 5G

Als er meer prestaties nodig zijn op basis van het BR1-concept, is de BR1 Pro 5G de nieuwste generatie BR1. Gebouwd op een nieuw platform dat 800% hogere snelheden bereikt dan de originele BR1 Classic! Met een router throughput van 1 Gbps gaat de Classic sonisch. Er is een 5G-modem met 4 cellulaire connectoren en 6e generatie Wi-Fi. Als je op zoek bent naar een single cellular 5G router zoek dan niet verder! Met de mogelijkheid om te schakelen tussen een vaste, 5G en Wi-Fi heb je een betrouwbare verbinding. Met de robuuste behuizing voldoet dit apparaat aan de normen van een breed scala aan implementaties.

BR1 Pro 5G

Dus, welk model past bij jouw behoeften?

Alle BR1-modellen kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, afhankelijk van de benodigde specificaties. De BR1-modellen zijn ideaal voor de transportsector (schepen, auto’s, bussen, campers) waar behoefte is aan een betrouwbare verbinding en op afstand beheerd moet kunnen worden. Daarnaast kan de BR1 serie gebruikt worden voor statische locaties of productintegraties waar je behoefte hebt aan een 4G/5G back-upverbinding voor het geval de vaste verbinding niet goed werkt. Denk bijvoorbeeld aan narrowcasting en geldautomaten.

Heb je een kosteneffectieve oplossing nodig? Ga dan voor de BR1 Mini HW3.

Is een Wi-Fi module om veiligheidsredenen niet toegestaan en/of ben je op zoek naar een BR1-model met PoE? Ga dan voor de BR1 Enterprise. Wil je toekomstbestendig zijn en 5G + Wi-Fi 6 in je product geïntegreerd hebben? Dan is de BR1 PRO 5G de beste keuze.

We hopen dat je onze unieke producten beter begrijpt. Mocht je meer informatie over de MAX series nodig hebben, klik dan op onderstaande button.