How to Peplink: Robuuste connectiviteit met Outdoor Series

''Blijf verbonden en productief in elke buitenomgeving met de robuuste en betrouwbare Peplink Outdoor Series''

Waarom zou je kiezen voor een outdoor series router of een dome? Wij bieden robuuste behuizingen aan die bestand zijn tegen bliksem, zout water, zware wind en andere weersomstandigheden voor situaties waar er geen optie is om de router binnen te installeren. Bovendien kan de router naast de antennes worden geplaatst, wat een minimale lengte van de antennekabels biedt. De prestaties zijn beter dan bij oplossingen met lange kabels dankzij de beperkte lengte van de antennekabels.

IP67 series

De apparaten met een IP67-classificatie zijn bestand tegen alle omstandigheden in de buitenlucht. Bovendien kun je je eigen antenne kiezen die past bij jouw connectiviteitsbehoeften. HD IP67 heeft bijvoorbeeld 400 Mbps aan throughput, één WAN- en LAN-poort en kan worden gevoed via PoE. De antennes worden aangesloten via N-type connectoren, wat uniek is en ook beter is voor buitentoepassingen. Met een aanvullende buitenantenne kun je betere prestaties behalen en meer afstanden afleggen wanneer je de antennes correct plaatst. Deze oplossingen met externe antennes worden vaak gebruikt in de offshore-industrie en landelijke gebieden.

IP67 series
Domes

Domes

In tegenstelling tot de IP67-serie routers, zitten bij de Dome-series de router en antennes in dezelfde behuizing. Dit biedt een schone en eenvoudige installatie, bespaart ruimte en minimaliseert het profiel van de installatie.

Zoals eerder vermeld, bevinden de antennes zich in de behuizing van de router, wat de antennekabel tot een minimum beperkt. Peplink biedt meerdere oplossingen met de HD dome serie routers, die optimaal werken op middellange tot korte afstanden van de celtoren. Dit maakt ze daarom een ideale oplossing voor kust- en binnenvaart en mobiele en tijdelijke toepassingen.

Welke past bij jouw behoeften?

Om samen te vatten bieden de in deze blog besproken oplossingen je meer mogelijkheden binnen het Peplink router assortiment. De IP67-router serie kan een goede oplossing zijn voor de langere afstanden, omdat je in staat bent om externe antennes te gebruiken, terwijl de HD Dome series ideaal zijn voor situaties met een kleiner/middelgroot bereik en een schone en eenvoudige installatie bieden. De externe Peplink antennes worden besproken in een latere blog, dus houd onze website in de gaten.

Je kunt alle outdoor series die we zojuist hebben besproken gebruiken met een SIM injector, waarmee je eenvoudig de SIM-kaarten kunt verwisselen en de routers van stroom kunt voorzien. We hopen dat je deze unieke producten nu beter begrijpt.