How to Peplink: Multicellular Series voor betere connectiviteit

''Upgrade het netwerk van jouw bedrijf met de multicellular series van Peplink: betrouwbaar, schaalbaar en eenvoudig te beheren oplossingen voor elke omgeving''

Alle Multicellular series hebben 2 of meer cellulaire modems die meer betrouwbaarheid en redundantie bieden. De modems werken het beste samen met de SpeedFusion technologieën die in deze blog worden uitgelegd. Multicellular biedt ook de flexibiliteit om meerdere modems tegelijk te laten werken.

Transit Pro DUO

Als je zoek bent naar een kleiner Peplink apparaat dat ook 2 cellulaire modems en de SpeedFusion functies biedt, kies dan de Transit Pro DUO. Het is een van de populaire Pepwave routers en met het nieuwste platform kan het een router throughput van 1 Gbps bereiken. De Transit Pro DUO heeft verschillende voedingsopties, waaronder een duo USB-C powerbank ingangspoorten voor mobiele implementaties onderweg. De kleinere maar krachtigere Transit Pro DUO biedt alle SpeedFusion-mogelijkheden voor een betrouwbare verbinding. Dit is handig bij implementaties waar de ruimte beperkt is.

Transit Pro DUO
MBX Mini 5G

MBX Mini 5G

De MBX-serie is robuust en brengt implementaties tot leven met de veelzijdigheid van de nieuwe MBX Mini. Het is een dual 5G modem en verzekert je van het snelst beschikbare cellulaire netwerk. Als de dual embedded cellulaire WAN’s niet voldoende zijn, kan de MBX Mini worden uitgebreid met de dual WAN poorten en WiFi WAN. Dit is handig voor toepassingen die mobiel en krachtig moeten zijn, zoals een mobiele commandopost of het uitzenden van een sportevenement.

MBX Platform

De grotere broer van de MBX Mini is de MAX HD2 MBX die een extra WAN-poort heeft in vergelijking met de MBX Mini en in totaal 8 PoE-enabled LAN-poorten om verschillende AP’s of IP-camera’s aan te sluiten. Maar er is nog een grotere versie, de HD4 MBX die een quad cellulaire router is. De HD4 MBX kan de bandbreedte van maximaal 4 cellulaire verbindingen combineren tot een onbreekbare, snelle SD-WAN-verbinding. Op zichzelf ondersteunt de HD4 MBX tot 8 simkaarten, of met de optionele sim-injector op een andere locatie kun je de sim-profielen naar de MBX pushen. De sim injector moet zich binnen het LAN van de MBX bevinden. De mogelijkheden met het MBX-platform zijn bijna eindeloos. Ze worden gebruikt in de meest uiteenlopende toepassingen, zoals jachten, omroepvoertuigen of externe kantoren.

MBX Platform

Welke past bij jouw behoeften?

Dus, welk model past bij jouw behoeften? Je kunt alle multicellular modellen gebruiken voor verschillende toepassingen, afhankelijk van de vereiste specificaties. De multicellulaire modellen zijn ideaal voor uitdagende omstandigheden zoals het overschrijden van grenzen en het onderhouden van een stabiele verbinding en natuurlijk om op afstand te worden beheerd. Als uptime met 4G-modellen het belangrijkste is in jouw oplossing, kies dan voor de HD2. Indien de ruimte beperkt is, heb je de optie voor de Transit Pro DUO of eventueel de MBX Mini met Dual 5G optie. Als je op zoek bent naar meer throughput en grotere prestaties in het algemeen, dan is het MBX-platform wellicht de beste optie.

Nu we de Multi Cellular series hebben uitgelegd en vergeleken, hopen we dat je deze unieke producten beter begrijpt. Mocht je meer informatie willen over de genoemde producten dan kun je op onderstaande button klikken.