How to Peplink: Balance series, de ultieme oplossing voor load balancing

"Uptime en performance maximaliseren met de Balance serie van Peplink"

De Balance series is ontworpen voor statische locaties waar meerdere WAN-opties beschikbaar zijn met meerdere back-up opties. Balance routers worden gebruikt binnen SpeedFusion setups of als load balancer, waarbij de load balancing-functies perfect geschikt zijn voor multi-WAN oplossingen.

Balance 20X

De Balance 20X levert uitstekende routing throughput en een hybride model tussen vaste WAN opties en een LTE of LTEA modem. Met de Flex mini-module kun je optioneel allerlei WAN-technologieën gebruiken, waardoor deze altijd klaar is voor upgrades. Het is een geweldige oplossing voor kleinere kantoren, maar biedt ook nieuwe mogelijkheden met de standaard LTE- of LTEA-module en extra uitbreidingsmodule voor draadloze connectiviteit!

Balance 20X
Balance Two

Balance Two

Met zijn kleine vormfactor en ventilatorloze ontwerp levert de Balance Two een volledige Gigabit aan routing throughput. Met 2 WAN-poorten kun je een betrouwbare oplossing creëren. De Balance Two ondersteunt een SpeedFusion throughput van 150 Mbps en is de ideale router voor kleine bedrijven. De Balance Two biedt alles wat nodig is om ononderbroken toegang te geven tot kritische bedrijfstoepassingen die op het hoofdkantoor en in de cloud worden gehost.

Balance 380X

De Balance 380X is een uitstekende keuze voor middelgrote bedrijven, waarmee maximaal 3 vaste WAN-verbindingen mogelijk zijn. De router throughput van 3 Gbps geeft je de mogelijkheid om al het verkeer naar de beste verbinding te sturen. Een ander groot voordeel is dat de 380X 30 SpeedFusion-peers toestaat, wat betekent dat je tot 30 verschillende locaties kunt aansluiten op de 380X, wat een betrouwbare VPN-oplossing biedt voor filialen en hoofdkantoren. Met 1 slot beschikbaar voor een 4G/5G-module heb je ook de mogelijkheid om een cellulaire back-up in je systeem te laten integreren.

Balance 380X
SDX (Pro)

SDX (Pro)

De SDX maakt deel uit van de X-familie en staat voor extreme prestaties. De SDX heeft een toekomstbestendig modulair ontwerp. Met een router throughput van 12 Gbps kan de SDX de bandbreedtevereisten van elk bedrijfsfiliaalnetwerk aan. De SDX ondersteunt een FlexModule waardoor je de router kunt aanpassen met de poorten van jouw keuze en ook direct nieuwe technologieën kunt toepassen als Peplink nieuwe modules uitbrengt.

Dus, om samen te vatten welk model het beste past bij jouw behoeften

Alle modellen uit de Balance-serie kunnen worden gebruikt voor verschilende statische toepassingen, afhankelijk van de benodigde specificaties. Sommige kunnen worden gebruikt in een filiaal, sommige in datacenters. Sommigen van hen zijn een hybride tussen cellulair en vaste WAN. En ze kunnen allemaal op afstand beheerd worden. Wanneer uptime met een vaste WAN- en 4G-modem het belangrijkst is, zou de Balance 20X een goede match zijn. Als jouw toepassing meer gericht is op de dual fixed WAN, biedt de Balance Two jouw het beste voor de 2 WAN-verbindingen. Als je op zoek bent naar meer throughput en betere prestaties in het algemeen, is de Balance 380X is een geweldige keuze met maximaal 30 PepVPN-peers. Wanneer je op zoek bent naar een modulaire oplossing in 19-inch rackmount met extreme prestaties zijn de SDX of SDX Pro een perfect oplossing. Het Frontier-team helpt je graag met het kiezen welke Peplink-oplossing de ideale setup voor je is!

Nu we de Balance-serie hebben uitgelegd en vergeleken, hopen we dat je onze unieke producten beter begrijpt. Mocht je meer informatie over de Balance series nodig hebben, klik dan op onderstaande button.