Wie is Frontier Computer Corp BV

Wie is Frontier Computer Corp BV
Frontier Computer Corp BV maakt ruim 14 jaar deel uit van het Frontier Computer Corporation global network. In de loop van de tijd is Frontier Computer Corp BV uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde leverancier van IT hardware met een verhaal. Een verhaal dat begon bij de Digital (DEC) Alpha Server business en inmiddels in 14 jaar is uitgebreid met alle facetten van data storage en tape storage in het bijzonder.

 

Onze organisatie kenmerkt zich door een informele werksfeer. In onze dienstverlening gaan we een stap verder in onze service. Frontier is een organisatie waar je op kan bouwen en vertrouwen. Frontier beschikt over een ervaren team met product- en marktkennis dat meedenkt om een op maat gemaakte oplossing te leveren. Door onze goede partnerschappen zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen, ook als het gaat om complexe of bijzondere vraagstukken.

 

Een missie waarin we gedreven zijn om bedrijven te ondersteunen in het behalen van hun ondernemingsdoelstellingen door de inzet van IT. Gedreven om op deze manier de specialist te worden binnen onze nichemarkten, waarbinnen niemand om Frontier heen kan.

 

Onze belangrijkste beloftes op een rij:

We denken mee en vinden een geschikte oplossing voor jouw situatie

We handelen snel en houden jou up-to-date tijdens het proces.

Professioneel goedwerkend product met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wij vinden integriteit erg belangrijk, we handelen eerlijk, betrouwbaar en correct.

 

Waarom doen we het? Wij zijn ervan overtuigd dat wij elk bedrijf kunnen ondersteunen in het behalen van hun ondernemingsdoelstellingen door middel van de inzet van IT. Ben jij ook al overtuigd? Neem dan contact met ons op het volgende nummer +31 243660012 of stuur een bericht naar info@frontierbv.com.